Αγαπητοί μας φίλοι και ευλαβείς χριστιανοί, συνδράμετε το έργο που ξεκινάμε της ανέγερσης ναού. Το μικρό μας εκκλησάκι με τις 20 καρέκλες και την τζαμαρία δεν μας χωράει πιά. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑ Εθνική Τράπεζα Λογαριασμός για την ανέγερση του Ιερού Ναού -Εθνική Τράπεζα: 639 / 001807 – 44-ΙΒΑΝ: GR15 0110 6390 0000 6390 0180 744

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το γενέθλιον της Θεοτόκου στον Μαλακώντα!

Πω πω πω μας τραβάει φωτογραφία τώρα!!!


Είναι καλή φωτογράφος κ. Γιωργία. Μην ανησυχείς θα βγείς πολύ ωραία!!!
Χειροποίητες χυλοπίττες απο τα χεράκια μας με αγνά υλικά να πάρουμε επιτέλους μικρόφωνα. Δεν πάει άλλο!!!

Εν τω μεταξύ ο μάγειρας κύριος Παναγιώτης Αντωνίου ......

Καλή αυριανή!!!Και ο νέος μας ιεροψάλτης κ. Ευάγγελος Γκρίζης.  
Συνταξιούχος Δασοφύλακας, πολύτεκνος και άξιος οικογενειάρχης, αγαπημένο παιδί της Παναγίας της Προυσιώτησας στα χέρια της Παναγίας της Ελεούσας. 
Καλοστεριωμένος Βαγγέλη!!! 

Εν τω μεταξύ ο μάγειρας κύριος Παναγιώτης Αντωνίου ......

Ο άρχοντας ιεροψάλτης κ. Δημήτριος Πετρογιάννης μετά του κ. Κοσμά Τάγκα και της συζύγου αυτού Ζωής καλών φίλων και πάλαι ποτέ έξαίρετων συνεργατών απο τον Μίστρο!!!Λόγος επί της ουσίας. 
Σε ευχαριστούμε πάτερ Ιωάννη Καραμούζη
Είθε να δώσει ο Θεός αυτή η γαλήνεια, αυτή η συγκροτημένη, αυτή η χαριτωμένη προσωπικότητα, να διακονήσει την εκκλησία και από τα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας. 
Οι προσευχές μας θα σε συνοδεύουν.
Τιμή και έπαινος ακόμη πρέπει και στον Δεσπότη μας που έχει αναδείξει και συγκεντρώσει γύρω του τόσο πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και τόσο ικανά στελέχη. 
Εν τω μεταξύ ο μάγειρας κύριος Παναγιώτης Αντωνίου ......Και του χρόνου!!! Με υγεία και χαρά να ξαναγιορτάσουμε το πανηγύρι μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.