Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Όλοι για τον Αγιο Ανδρέα, κι ο Αγιος Ανδρέας για όλουςΜε σύνθημα «Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή "Να προχωράς κι εσύ, καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία!" (Ναζίμ Χικμέτ)» οι εκδηλώσεις της Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα έχουν διανύσει στη διάρκεια του καλοκαιριού ένα όμορφο ταξίδι σε όλη την ενορία. Με πολύμορφες εκδηλώσεις, οι οποίες πέρα από το πολιτικό περιεχόμενο, έχουν ήδη παρουσιάσει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, συναυλίες και λαϊκά γλέντια, θερινές προβολές, ιστορικές εκθέσεις και περιπάτους.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη αγρυπνία  για τον Αγιο Φανούριο στο αύλειο χώρο της Παναγίας Ελεούσας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αγιος Φανούριος αυτοπροσώπως.

Τελευταία εκδήλωση η συγκέντρωση - συνεστίαση στον Αγιο Ανδρέα Μαλακώντα και συγκεκριμένα στο εξοχικό κέντρο ΓΑΛΑΖΙΟ. 
Η συνεστίαση αρχισε με   ομιλία από τον εφημέριο. «Δε θα κάνουμε τη χάρη στους εκμεταλλευτές μας, να μας ρίχνουν στο σκοτάδι, να ξεχάσουμε το χτες που ανοίγει το δρόμο για το σήμερα, να καταπιούμε αμάσητα τα χυδαία ψέματά τους για όλη την πορεία της ταξικής πάλης», σημείωσε ο ομιλητής. «Εχουν τεράστια σημασία τα πολιτικά συμπεράσματα από τις εκδηλώσεις της Παναγίας, για την ταξική πάλη σήμερα», είπε μεταξύ άλλων. Η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκό γλέντι.

Αρκετοί απο τους ενορίτες μας στεναχωρήθηκαν γιατί δεν έμαθαν για την εκδήλωση. Έγινε γρήγορα και απρόοπτα λόγω Αννατέρας βίας. Τους ζητάμε συγνώμη γι αυτό, αλλά να μην στεναχωρούνται, αν θέλουν να μας ενισχύσουν ας μας δώσουν τώρα το αντίτιμο της πρόσκλησης, αν λυπούνται γιατι έχασαν το γλέντι θα εχουμε και αλλες ευκαιρίες ( το Σαββατο ας πούμε που στην προβολή της ταινίας θα εχουμε μπύρες και σουβλάκια βλέπωντας τον Ζιβέγγο ), αν πάλι έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ορεξη να ΄χουν και φωτογένεια κι εδώ είμαστε εμείς!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.